Acculaders

In deze categorie bij Techhandel vindt u een compleet aanbod aan acculaders. De acculaders die Techhandel aanbiedt zijn vooral acculaders van het merk Telwin. De laders van Telwin staan bekend om hun duurzaamheid en kwaliteit. Op die manier heeft u lang baat bij de acculader die u koopt bij Techhandel. Bovendien zijn de laders zeer betrouwbaar en zijn er acculaders beschikbaar voor verschillende doeleinden. Mocht u vragen hebben over één of meerdere producten in deze categorie, neem dan vrijblijvend contact op met de klantenservice van Techhandel. Mocht u niet op zoek zijn naar een acculader, maar juist naar een aggregaat, klik dan hier voor de overzichtspagina aggregaten.

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Producten 1 - 9 van de 37

Reverse sort direction
Acculader Telwin Digistart 340

Acculader Telwin Digistart 340

Excl. BTW: € 346,28 Incl. BTW: € 419,00
Startbooster Telwin Startplus 6824

Startbooster Telwin Startplus 6824

Excl. BTW: € 12.600,00 Incl. BTW: € 15.246,00
Startbooster Telwin Prostart 2824

Startbooster Telwin Prostart 2824

Excl. BTW: € 268,60 Incl. BTW: € 325,00
Acculader Telwin Startronic 530

Acculader Telwin Startronic 530

Excl. BTW: € 773,55 Incl. BTW: € 936,00
Acculader Telwin Startronic 330

Acculader Telwin Startronic 330

Excl. BTW: € 607,44 Incl. BTW: € 735,00
Acculader Telwin Dynamic 620 start

Acculader Telwin Dynamic 620 start

Excl. BTW: € 412,40 Incl. BTW: € 499,00
Acculader Telwin Dynamic 520 start

Acculader Telwin Dynamic 520 start

Excl. BTW: € 358,68 Incl. BTW: € 434,00
Acculader Telwin Dynamic 320 start

Acculader Telwin Dynamic 320 start

Excl. BTW: € 250,41 Incl. BTW: € 303,00
Acculader Telwin Alpine 50 Boost

Acculader Telwin Alpine 50 Boost

Excl. BTW: € 196,69 Incl. BTW: € 238,00
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Producten 1 - 9 van de 37

Reverse sort direction

Wat is een acculader

Alle accu’s lijden aan zelfontlading. Dit houdt in dat de accu van ieder apparaat na verloop van tijd vanzelf leeg loopt. Dit is het geval bij de simpelste batterij, maar ook bij de accu van uw boot, auto of motor. Met een acculader kunt u dit voorkomen. Een acculader doet eigenlijk exact wat de naam zegt, hij laadt de accu bij totdat deze vol is. Dit kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld middels een druppellader. Deze druppelladers zijn ook bij Techhandel beschikbaar en houden uw accu in optimale staat. Met een acculader kunt u dus vervelende ongemakken voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan de situatie dat u met uw boot wilt vertrekken, maar dat de motor niet start omdat deze het hele winterseizoen niet heeft gedraaid. Door de zelfontlading is de spanning van de accu zo laag geworden dat de accu niet meer start. Middels een acculader voorkomt u dure kosten van een monteur en kunt u zelf de accu weer gereed maken! Dit geldt overigens ook voor de accu van een auto, motor of camper.

Een acculader kopen

Als u een acculader gaat kopen dan is het belangrijk om op een aantal dingen goed te letten. Allereerst wilt u uiteraard een aantrekkelijk geprijsde acculader hebben. Dergelijke goedkope acculaders vindt u bij Techhandel in de bovenstaande categorie. Daarnaast is het belangrijk dat u een acculader koopt die betrouwbaar is en een lange levensduur heeft. Een Telwin acculader staat bekend om deze twee eigenschappen en past dan ook uitstekend bij de eisen van de meeste mensen die op zoek zijn naar een acculader. Of het nu gaat om een acculader voor uw boot of een acculader voor de auto. U kunt bij ons terecht voor druppelladers, maar ook voor normale acculaders. Zo heeft u alles wat u nodig heeft om de spanning van uw accu op peil te houden en op die manier geen lege accu heeft op een ongewenst moment.

Een acculader voor een auto

Als u een auto heeft met een zwakke accu dan kan een acculader een oplossing bieden. Maar niet alleen wanneer de accu zwak is dan kan een lader fijn zijn, ook wanneer u een cabrio rijdt die in de winter stil staat kan een Telwin acculader u helpen. Gedurende de winter zal de accu zichzelf namelijk ontladen. Dit kan betekenen dat de accu van de auto leeg raakt en u derhalve niet kunt starten op de eerste lentedag. Dit is vervelend, zeker wanneer de eerste lentedag valt op een dag dat u geen tijd heeft om naar een garage te gaan. In dat geval kan een acculader u helpen om de spanning van de accu weer op peil te krijgen. Een accu lader kan aangesloten worden op de accu en vervolgens zal de accu al snel weer een teken van leven geven. Negen van de tien keer stopt een accu namelijk door het vervelende fenomeen zelfontlading en niet vanwege een technisch mankement. Een acculader voor een auto helpt u dus snel aan de juiste spanning voor uw auto accu.

Een acculader scooter

De accu van een scooter is vaak relatief klein. Dit betekent dat de accu ook sneller leeg zal zijn. Als de stroombron van je scooter niet meer beschikt over de juiste spanning, dan zal de scooter niet meer starten. In dat geval is het fijn als u een accu lader tot uw beschikking heeft. Voor een scooter is dit vrijwel altijd een 12 volt acculader. Ook deze lader vindt u in het assortiment van Techhandel. De Telwin T-Charge 12 is een voorbeeld van een Telwin acculader die de accu van een scooter, motor, maar ook kleine auto op de juiste spanning houdt. Op die manier behoudt u de kwaliteit van de accu van de scooter en voorkomt u ongemakken.

Een acculader boot

Net als bij de cabrio die ’s winters niet veel rijdt, kan een boot ook last krijgen van zelfontlading omdat de boot een seizoen lang niet van haar plek komt. De kans op een te lage accuspanning is dan vrij groot. Een acculader van Telwin helpt u bij het op peil houden van de spanning van de accu. Een druppellader kan hierbij erg handig zijn. Zoals in de volgende alinea beschreven staat, laadt een acculader druppellader alleen op tot de optimale spanning van de accu. Zo voorkomt u ongemakken en verlengt u de levensduur van de accu van uw boot.

Een acculader camper

In het bezit van een oldtimer, weinig op de weg, maar toch graag onverwachts kunnen rijden? Dan is het geen onnodige behoefte om hier een goede acculader voor te kopen. Acculader voor de camper is een groot verschil met de acculader van een auto of motor, bekijk de capaciteiten goed wanneer u een acculader wilt aanschaffen. Techhandel Nederland is een jong en talentvol technisch bedrijf dat graag voor zijn klanten klaar staat zo ook de service ten aller tijden op het hoogste punt houden. Advies nodig omtrent het kopen van een camper acculader, wij staan voor u paraat en helpen u graag op weg met de juiste beslissingen maken. Lees ook onze uitgebreide pagina over acculader voor de camper.

Verschillende acculaders

Een normale acculader laadt de accu op totdat deze vol is. Middels een druppellader acculader kunt u de spanning van de accu op peil houden. Een normale acculader laadt zonder te kijken of de accu al vol is, een druppellader doet dit dus op een andere manier. In het assortiment van Techhandel zitten ook een aantal onderhoudsladers. Deze acculaders combineren de kracht van een normale acculader met de subtiliteit van een druppellader.

Vervolgens hebben de accu laders ook verschillende voltages. Zo zijn de 12v acculaders geschikt voor de accu’s van scooters, motoren en van sommige kleine auto’s en zijn de 24v acculaders juist geschikt voor de wat grotere accu’s. Denk bijvoorbeeld aan de accu van een grotere auto of een accu van een boot of camper. Bij Techhandel bieden we u graag het gehele aanbod aan, daarom zijn de verschillende acculaders bij Techhandel eenvoudig te bestellen. Mocht u een vraag hebben over één of meerdere laders van Techhandel, neem dan vrijblijvend contact met ons op, we helpen u graag verder zodat u de beste acculader kunt kopen!