Merk

Bij Techhandel beschikken we over een breed aanbod aan acculaders. Het assortiment binnen Techhandel bestaat uit Victron acculaders en Telwin acculaders. Het  Italiaanse merk Telwin staat bekend om haar betrouwbaarheid en goede prijs/kwaliteit verhouding. Victron staat daarentegen weer bekend om haar innovatie. Op die manier kunt u een geschikte acculader vinden voor ieder doeleinde. Of het nu gaat om een druppellader of een acculader met andere toepassing.

Geen producten gevonden.

Probeer eens te zoeken met de zoekbalk, of kijk in een andere categorie.

Telwin acculaders kopen

Telwin is binnen Techhandel als hoofdmerk gekozen omdat de prijs/kwaliteit verhouding zeer goed is. Concreet betekent dit dat u voor een schappelijke prijs een goede acculader heeft. De acculaders binnen het aanbod zijn onder andere geschikt als acculader voor uw boot, auto, scooter en motor, maar ook andere toepassingen worden niet uit de weg gegaan door de betrouwbare acculaders van Telwin.

Grote toepasbaarheid

De acculaders van Telwin hebben brede toepassingsmogelijkheden. Zo kunnen de accu’s ingezet worden om loodaccu’s te laden, maar ook voor gel-accu’s en AGM accu’s kunnen sommige Telwin acculaders ingezet worden. Daarbij zijn er ook druppelladers beschikbaar. Deze druppelladers houden de accu op peil zodat de accu altijd het vermogen kan leveren dat tenminste nodig is om de taak uit te voeren. Op die manier zit u nooit verlegen om stroom.

Telwin starthulp

De starthulp producten van Telwin helpen u om snel weer op pad te gaan met uw auto, vrachtwagen, scooter, boot of motor. De starthulp kan gemakkelijk opgeladen worden en vervolgens een aantal keer gebruikt worden om weer een accu op te laden. Verder zijn de meeste Telwin Starthulp devices beveiligd tegen piekspanning. Op die manier kunt u veilig uw accu laden, waar en wanneer u ook bent! De Telwin Starthulp is in de meeste gevallen in te zetten voor 12 volt of 24 volt accu’s. Wanneer u specifiek op zoek bent naar een acculader voor een accu met een bepaald voltage, bekijk dan de verschillende mogelijkheden hiervoor:

 

Telwin acculader kopen

Bij Techhandel kunt u snel en eenvoudig de juiste Telwin acculader kopen. Selecteer hierbij gemakkelijk de Telwin acculader op basis van voltage of toepassingsgebied. Op die manier heeft u snel de juiste acculader in huis en verhelpt u een lege accu binnen een mum van tijd! Mocht u vragen hebben over één of meerdere acculaders van Telwin, neem dan vrijblijvend contact op met de klantenservice van Techhandel. We helpen u graag verder bij de aankoop van uw acculader.

Onze merken acculaders

Bij Techhandel hebben wij diverse soorten acculaders en druppelladers hieronder een kleine indicatie van onze topmerken:

Victron Energy Blue Power   Telwin acculaders en druppelladers