Telwin Acculader

Steeds meer mensen beschikken over één of meerdere auto’s en daarnaast nog vele producten en vervoersmiddelen die een accu gebruiken. Een accu lijdt aan zelfontlading en dat houdt in dat een accu na een tijd leeg zal lopen, wanneer deze niet voldoende gebruikt wordt. Wanneer dit het geval is, is een acculader noodzakelijk. Het Italiaanse bedrijf Telwin bestaat al sinds 1963 en heeft sindsdien veel nieuwe acculaders op de markt gebracht. De acculaders van Telwin staan vooral bekend om hun betrouwbaarheid en goede prijs/kwaliteit verhouding. Naast de acculaders van Telwin heeft Techhandel ook nog Victron acculaders in het assortiment.

Geen producten gevonden.

Probeer eens te zoeken met de zoekbalk, of kijk in een andere categorie.

Een Telwin acculader kopen

Wanneer u kiest voor een Telwin acculader bij Techhandel, kiest u voor kwaliteit. Telwin bestaat al meer dan 50 jaar en levert al die jaren kwalitatief sterke modellen wat betreft acculaders. Daarnaast zijn de acculaders van Telwin geschikt voor elk persoon en accu. Zo is er bij Telwin een acculader te vinden voor loodaccu’s, gel-accu’s en AGM accu’s. Tevens kunt u kiezen uit genoeg technologische voorzieningen zoals automatische onderbreking, pulse tronic en zijn de acculaders voorzien van een EMF keurmerk.

Bij Techhandel hoeft u niet te twijfelen over de kwaliteit van de producten, aangezien in ons assortiment alleen de beste merken opgenomen zijn. Daarnaast is er een Telwin starthulp die de lege accu snel kan opladen en is er voor iedereen een acculader. Zonne energie is ook een optie, bij Techhandel kunt u ook kiezen voor een acculader op Zonne energie. Een Telwin acculader kan de volgende doelen dienen: starten, laden en onderhouden. Wanneer u de accu wilt starten, opladen of wilt onderhouden. Voor elk doel is een geschikte Telwin accu lader te vinden. Elke accu is anders en dit kan de soort accu betreffen, maar ook de capaciteit. Deze capaciteit wordt gemeten in Ampère en ook per capaciteit is er een goede acculader te vinden bij Techhandel. 

De accu laden met acculader van Telwin

Accu’s die regelmatig gebruikt worden, hebben minder last van te weinig energie. Een accu wordt opgeladen, wanneer deze gebruikt wordt. Als de accu echter een te lange tijd heeft stilgestaan, dan kan het voorkomen dat de accu leeggelopen is als je hem de volgende keer wilt gaan gebruiken. Een acculader is dan nodig om de accu weer van voldoende energie te voorzien. Er bestaan verschillende manieren om een accu op te laden. Zo heb je acculader die de accu langzaam bijvult, maar heb je ook een acculader die de accu snel weer een hoog energiepeil geeft. Een acculader die de accu langzaam bijvult wordt ook wel een automatische acculader genoemd en behoort tot de groep accu druppelladers. De acculader die de accu snel weer op een hoog energiepeil brengt is bijvoorbeeld de Telwin starthulp. Telwin biedt voor elke situatie uitkomst, aangezien ze een acculader hebben voor elk doeleinde.

Breed toepasbaar

De acculaders van Telwin zijn zijn zeer breed toepasbaar. Dankzij het uitgebreide assortiment aan Telwin acculaders, is er praktisch voor iedere accu wel een geschikte lader beschikbaar. Ook in het assortiment van Techhandel. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een 6v, 12v of 24v acculader. Binnen de webwinkel kunt u hier op selecteren, maar wanneer u niet exact weet welke acculader u nodig heeft, dan kunt u ook op toepassing selecteren. Zo kunt u terecht voor:


Mocht u aan de hand van de specifieke voertuigen geen beslissing kunnen maken voor de juiste lader, neem dan vrijblijvend contact op. We helpen u graag verder!

De Telwin acculaders

Bij Techhandel kunt u terecht voor een uitgebreid en kwalitatief assortiment Telwin acculaders. Zo zijn er populaire Telwin modellen beschikbaar zoals de Telwin dynamic 320 en de Telwin dynamic 620. Bij Techhandel is er bovendien een acculader te vinden voor elk vervoersmiddel. Denk aan de auto, motor, boot, scooter en nog vele andere opties. Mocht u vragen hebben over één of meerdere producten, neem dan contact op met de klantenservice van Techhandel.