Per vervoersmiddel

Bij Techhandel vindt u een breed aanbod aan acculaders. Deze acculaders hebben veel mogelijke toepassingen. Toch worden acculaders vaak gebruikt voor het laden van accu’s voor vervoersmiddelen. Denk hierbij aan campers, boten en scooters. Bij Techhandel hebben we de verschillende acculaders daarom geselecteerd op basis van vervoersmiddel. Bovendien kunt u gemakkelijk per merk de acculaders bekijken. Binnen het aanbod vindt u zowel Victron acculaders als Telwin acculaders. Heeft u vragen over een product? Neem vrijblijvend contact op, we helpen u graag de juiste acculader te kopen!

Geen producten gevonden.

Probeer eens te zoeken met de zoekbalk, of kijk in een andere categorie.

Telwin acculaders

De acculaders van Techhandel zijn in de meeste gevallen Telwin acculaders. Een acculader van Telwin staat bekend om haar duurzaamheid, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. Combineer dit met de service en leveringsvoorwaarden van Telwin en u heeft een betrouwbare acculader in huis die perfect geschikt is voor de toepassing die u in gedachten heeft. De Telwin acculaders lopen zeer uiteen in prijs, dit is vaak te danken aan de capaciteiten van de betreffende acculader. Bekijk hiertoe de productpagina voor meer informatie.

Acculader auto

De accu van een auto loopt langzaam leeg wanneer de auto niet gebruikt wordt. Hoe snel deze ‘ontlading’ is hangt af van de soort accu, het weerstype, de leeftijd van de accu en nog een aantal andere omstandigheden. Wanneer de auto niet vaak gebruikt wordt dan wordt de kans groter en groter dat de accu leeg raakt en u derhalve de auto niet kunt starten. Met een acculader van Telwin kunt u dit voorkomen en verhelpen. Het voorkomen van een lege accu is eenvoudig via een druppellader. Een druppellader voor een auto houdt de accu van de auto op het peil waarop de accu nog een start kan genereren. Op die manier kunt u altijd rekenen op de diensten van uw auto. Bekijk alle acculaders voor auto’s in de categorie ‘Acculader Auto’.

Acculader motor

Motorrijders rijden over het algemeen meer kilometers in de zomer dan in de herfst en de winter. Logisch, de weersomstandigheden zijn fijner in de lente en de zomer. Voor de motor heeft het echter wel gevolgen als de tweewieler maandenlang niet gebruikt wordt. De accu laadt zichzelf namelijk op wanneer de motor draait. Wanneer de motor niet draait dan zal de accu steeds wat leger lopen. Om dit te voorkomen en te verhelpen kan een acculader voor de motor helpen. Het verhelpen kan met een acculader die de accu ad-hoc weer oplaadt, voorkomen kan met een druppellader.

Acculader voor scooter

Voor een scooter geldt vrijwel hetzelfde als voor een motor. De scooter wordt nog weleens genegeerd als het slecht weer is, maar weer omarmt als de zon weer gaat schijnen. Wanneer dit het geval is wilt u gelijk de scooter kunnen rijden. Met een druppellader zorgt u er voor dat de accu niet leeg raakt wanneer de scooter veel stil staat. Als het kwaad al geschied is dan kan er ook gebruik gemaakt worden van een normale acculader van Telwin. Bekijk hier alle scooter acculaders.

Acculader boot

De motor van een jacht wordt vrijwel altijd elektrisch gestart. Dit houdt in dat de accu de aanzet geeft tot het starten van de motor. Wanneer de accu leeg is, is dit echter niet mogelijk. Wanneer u dus wilt gaan varen aan het begin van het seizoen, kan het zo zijn dat uw gezellige dag in het water valt. Voorkom dit door een acculader te kopen voor uw boot. Dan zit u nooit meer verlegen en kunt u eventueel ook andere booteigenaren helpen bij het starten van hun motor.