Acculader Auto

Op deze pagina vindt u de auto acculaders van Techhandel. U kunt kiezen uit ons uitgebreide assortiment auto acculaders van hoogwaardige kwaliteit. Elke accu lijdt aan zelfontlading. Dit houdt in dat een accu, ook als deze niet gebruikt wordt, leeg zal lopen. De auto accu lader helpt u bij het opladen van de batterij. Zo kunt u eenvoudig de accu opladen en met een zeker gevoel de weg op. Binnen de categorie aan acculaders vindt u bij Techhandel onder andere Telwin acculaders en Victron acculaders. Mocht u een vraag hebben over één of meerdere acculaders, dan helpen we u graag verder.

Geen producten gevonden.

Probeer eens te zoeken met de zoekbalk, of kijk in een andere categorie.

Acculader auto kopen

De accu is de bron waar de auto de energie uithaalt om bijvoorbeeld te starten, maar ook wanneer de motor niet draait en er wel radio geluisterd wordt, wordt de accu aangesproken. Bij een goede accu van een auto die regelmatig wordt gebruikt, zullen bijna nooit problemen zijn om de auto te starten. Mocht dit toch het geval zijn, dan kan een acculader voor een auto een oplossing bieden, maar is het ook aan te raden om eens naar een garage te gaan.

Bij auto’s die wat minder vaak gebruikt worden is het echter vaker het geval dat de accu niet voldoende energie levert om de auto te starten. Dit is te danken aan het fenomeen dat zelfontlading heet. Iedere accu heeft last van dit vervelende fenomeen. De mate van de invloed van zelfontlading is afhankelijk van veel factoren. Allereerst speelt de soort accu een rol. Hierbij is het vervelende dat auto’s over het algemeen gebruik maken van loodaccu’s, deze accu’s hebben een relatief hoge zelfontlading. Daarnaast spelen ook externe invloeden een rol. Denk bijvoorbeeld aan de temperatuur van de naaste omgeving. Mocht u daarom een auto hebben die u niet regelmatig gebruikt, dan is het aan te raden om een acculader aan te schaffen. Op die manier staat u niet onverhoopt met een lege accu. Bij Techhandel zijn verschillende acculaders voor auto’s te verkrijgen. Op die manier is er voor iedereen een juiste auto acculader.

Accu van een auto opladen

Zoals gezegd hebben auto’s die regelmatig gebruikt worden, weinig last van lege accu’s als u de auto wilt starten. Dit komt doordat de accu wordt opgeladen op het moment dat de motor draait. Op die manier heeft de accu weer voldoende energie om de volgende keer de auto te starten. Echter, bij auto’s die langer stil staan, kan het energiepeil te laag worden. Een acculader is dan nodig om de accu weer van voldoende energie te voorzien.

Zo biedt Techhandel Telwin acculaders voor auto accu’s. Deze acculaders laden de accu van de auto tot het peil waarbij de motor weer gestart kan worden. Zo kunt u binnen afzienbare tijd weer op pad naar uw bestemming! De meeste Telwin autoladers zijn beveiligd van piekspanning en kunnen vaak meerdere keren gebruikt worden voordat de accu opgeladen moet worden. Binnen het assortiment van Techhandel zijn er simpele acculaders, maar zijn er ook acculaders met starthulp. Deze zijn mobiel en zorgen er dus voor dat u altijd uw accu kunt lader.

Druppellader kopen

Mocht u van tevoren weten dat uw auto lange tijd stil zal blijven staan (bijvoorbeeld een cabrio die u in de winter niet gebruikt), dan kunt u er ook voor kiezen om een druppellader aan te schaffen. Een druppellader houdt de accu op het juiste energieniveau. Op die manier kunt u de auto altijd starten op het moment dat u deze weer wilt gaan gebruiken.

Telwin acculaders

Naast de acculaders voor auto’s, biedt Techhandel meerdere acculaders aan. Het complete aanbod aan acculaders vindt u hier. Als u niet op zoek bent naar een acculader voor een auto, maar juist voor een camper, boot of scooter, dan kunnen we u ook helpen. De acculaders van Telwin staan voor kwaliteit en duurzaamheid. Dit betekent dat u de acculaders lange tijd kunt gebruiken en de acculaders op een efficiënte manier met de beschikbare energie omgaan.

Mocht u vragen hebben over één of meerdere Telwin acculaders of Victron acculaders, neem dan contact op met de klantenservice van Techhandel.