Acculader Boot

Op deze pagina vindt u de boot acculaders van Techhandel. U kunt kiezen uit ons uitgebreide assortiment boot acculaders van uitstekende kwaliteit. Elke accu lijdt aan zelfontlading en dat houdt in dat een accu leeg zal lopen na een tijd. Wanneer u de accu een lange tijd niet gebruikt, zal deze leeglopen en kan je de volgende keer de boot niet starten, omdat de accu leeg is. Onze acculaders voor de boot helpen u bij het opladen van de batterij. Zo kunt u snel en eenvoudig de accu opladen en met een gerust hart het water op. Bij Techhandel vindt u een uitgebreid assortiment aan acculaders, zo zijn ook populaire acculaders zoals de Telwin dynamic 320 en de Telwin dynamic 620 beschikbaar bij Techhandel.

Geen producten gevonden.

Probeer eens te zoeken met de zoekbalk, of kijk in een andere categorie.

Acculader boot kopen

Zonder accu kan je een boot niet starten. De accu is de bron waar de energie vandaan komt om bijvoorbeeld de boot te starten, maar ook om muziek te luisteren en de lichten te gebruiken. Bij een gewone accu die regelmatig gebruikt wordt, zal het probleem van een lege accu niet zo vaak voorkomen. Wanneer een accu niet genoeg gebruik wordt, zal deze leeglopen. Nu is het zo dat de meeste boten maar voor 1 of 2 seizoenen gebruikt worden en in sommige gevallen wordt er maar een aantal keer per jaar gevaren. Zo komt het voor dat de accu leeg komt te staan. Een acculader is dus eigenlijk een goede optie voor elke eigenaar. Het kan boven dien ook voorkomen dat een accu midden op het water te weinig energie levert. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen wanneer de motor uitstaat, maar er nog wel steeds functies gebruikt worden die energie vereisen. Een acculader, starthulp gericht, is dan een uitkomst. Zo voorkom je vervelende situaties en kan je ongestoord genieten. De factoren die van invloed zijn op zelfontlading zijn bijvoorbeeld het soort accu, hoe vaak de accu gebruikt wordt en de weersomstandigheden. De acculaders voor de boot zijn bij Techhandel uitgebreid aanwezig en voor elke boot is er dan ook een geschikte acculader te vinden.

Accu laden van een boot

Eerder is al genoemd dat boten die voor een lange tijd stil staan, last kunnen hebben van een lege accu. De accu wordt pas opgeladen wanneer de motor draait. Tijdens zo’n vaarronde wordt de accu op een goed peil gehouden en zo voldoende energie te behouden om alle elektrische functies te ondersteunen en ook om de volgende keer de boot te starten. Een accu die te weinig gebruikt wordt zorgt voor een te laag energiepeil, waardoor een acculader noodzakelijk is. Gelukkig vindt u bij Techhandel snel een goede acculader, zo ook een automatische acculader. De automatische acculader is een accu lader die de accu langzaam bij druppelt. Dit wordt ook wel de druppellader genoemd en deze lader houdt de accu op een optimaal peil. Er zijn ook acculaders beschikbaar met starthulp, zodat u snel weer de boot kan starten. Er zijn ook modellen te vinden die deze 2 functies combineren en zo is er voor elk persoon een geschikte lader te vinden.

Acculaders van Techhandel

De accu laders van Techhandel staan garant voor kwaliteit en duurzaamheid. Naast de acculaders geschikt voor de boot, zijn er ook acculaders te vinden voor de auto, camper, scooter en de motor. Met onze acculaders kunt u de levensduur van de accu verlengen en de conditie van de accu verbeteren. Mocht u vragen hebben over één of meerdere acculaders, neem dan contact met de klantenservice van Techhandel op.