Acculader Motor

Op deze pagina vindt u de motor acculaders van Techhandel. U kunt bij ons kiezen uit een uitgebreid assortiment van uitstekende kwaliteit. Een accu lijdt aan zelfontlading en dat houdt in dat een accu, ook als deze niet gebruikt wordt, leeg zal lopen. Een motorfiets staat in de meeste gevallen best vaak in de schuur tussen de ritten door. Bovendien gebruiken de meeste mensen de motor een stuk minder vaak in de winter. Dit betekent dat de accu leeg zal lopen na een tijd. De motor acculader is hier de oplossing voor. Wanneer een motor 2 weken stil heeft gestaan, dan is het bijladen van de accu al aan te raden. Een motor acculader van Techhandel zal u helpen bij het opladen van de accu. Zo kunt u gemakkelijk een lege accu voorkomen en kunt u gerust de weg op met de motorfiets. U kunt hieronder een geschikte motor accu lader vinden voor elke motor. Mocht u vragen hebben over één of meerdere acculaders, dan helpen wij u graag verder.

Geen producten gevonden.

Probeer eens te zoeken met de zoekbalk, of kijk in een andere categorie.

Acculader motor kopen

Een accu is een ontzettend belangrijk onderdeel van je motor. Zonder volle accu kan je simpelweg niet de weg op. Belangrijk is dan ook om je accu op een optimaal peil te houden. Een accu wordt opgeladen tijdens de ritten, maar wanneer een accu te lang stil staat kan een accu leeglopen. Wanneer dit het geval is, kan een acculader motor problemen voorkomen. Niemand wilt natuurlijk dat zijn motor niet start, omdat zijn accu leeg is. Verstandig is dan ook om een motor accu lader aan te schaffen, vooral voor de motorbezitters die minder vaak ritten maken. Het leeg lopen van een accu, wordt ook wel zelfontlading genoemd en is afhankelijk van verschillende factoren. Zo zijn bijvoorbeeld het soort accu, weersomstandigheden en de omstandigheden waarin de motor wordt bewaard. Deze factoren bepalen hoe snel een accu leegloopt en ook de levensduur van een accu. Het soort accu bepaald ook de mate van zelfontlading en een loodaccu bijvoorbeeld is meer onderhevig aan zelfontlading. Dit houdt in dat de motor accu opladen vaker moet gebeuren. Wanneer u de motor niet regelmatig gebruikt of gewoonweg zekerheid wilt op dit gebied, dan is het goed om een acculader voor de motorfiets aan te schaffen. U kunt bij Techhandel een acculader kopen voor de motor. Zo houd je de accu van de motor voor een lange tijd in optimale conditie.

Motor acculader - opladen

Een motor die met enige regelmaat gebruikt wordt, heeft minder snel last van zelfontlading van de accu. Dit komt doordat de accu wordt opgeladen op het moment dat de motor aan staat. Zo krijgt de accu tijdens de ritten weer voldoende energie om de volgende keer weer te starten. Het kan zo zijn dat u de motor juist met minder regelmaat gebruikt, denk aan de welbekende winterstop. Op deze manier staat de motor vaker stil en kan het energiepeil van de accu te laag worden. Om het energiepeil weer voldoende te krijgen is een motor acculader noodzakelijk.

Techhandel biedt verschillende acculaders voor motor accu’s. Onze motor acculader zorgt ervoor dat het energiepeil weer voldoende is om de motor weer te starten. Zo kan u zonder extra tijd en hinder van de accu weer snel de weg op. Een motor accu lader van Techhandel is beveiligd van piekspanning en kan meerdere keren gebruikt worden, voordat de acculader opgeladen moet worden. In ons assortiment zijn er goede acculaders te vinden zoals een tronic acculader en een acculader optimate 4. Zo is er binnen het assortiment van Techhandel voor elke motor wel een acculader te vinden. Zo is er de welbekende druppel acculader te vinden, maar ook aanbod in een mobiele acculader.

Druppel acculader

Als u weet dat uw motor waarschijnlijk een langere tijd stil zal staan, dan is het aan te raden om een druppellader te kopen. Een druppellader is een goedkope manier om je accu in optimale conditie te houden. Een druppellader probeert het laden van de accu tijdens een rit na te bootsen. Deze acculader druppelt de accu steeds een klein beetje bij. Zo blijft je accu in optimale conditie en voorkom je dat de accu langzaam leeg zal lopen. Een druppellader en alle andere acculaders van Techhandel zijn beschikbaar voor meerdere soorten accu’s, van een loodaccu tot een gelaccu.

Telwin acculader kopen

De meeste acculaders binnen deze pagina zijn van het merk Telwin. Telwin is een Italiaans merk dat gespecialiseerd is in acculaders en lassen. Middels de ervaring die het heeft opgebouwd in de acculaders, is het merk in staat om hoogwaardige laders te leveren voor zakelijk en particulier gebruik. Bij Techhandel vindt u een compleet aanbod aan Telwin acculaders en kunt u derhalve een betrouwbare Telwin acculader kopen.

Goede acculader

Naast het aanbod in acculaders voor de motorfietsen, biedt Techhandel ook acculaders aan voor auto’s, scooters, campers en boten bijvoorbeeld. Wanneer u niet alleen op zoek bent naar een acculader voor de motor, maar ook voor een acculader voor een ander vervoersmiddel, dan bent u bij Techhandel aan het juiste adres. Onze acculaders staan garant voor kwaliteit en een lange levensduur. Zo kunt u lang plezier hebben van onze producten en efficiënter met uw accu omgaan.

Mocht u vragen hebben over één of meerdere acculaders, neem dan contact op met de klantenservice van Techhandel.