Populair

Een acculader garandeert u dat u altijd kunt starten met het vervoermiddel dat een zwakke accu heeft of die niet vaak gebruikt wordt. Deze garantie is alleen wat waard als de acculader ook daadwerkelijk werkt. Wanneer u een acculader gaat kopen is het dan ook belangrijk dat u daadwerkelijk de beste acculader koopt. Bij Techhandel vindt u een breed aanbod aan Telwin acculaders en Victron acculaders. Deze acculaders zijn betrouwbaar en betaalbaar. 

Geen producten gevonden.

Probeer eens te zoeken met de zoekbalk, of kijk in een andere categorie.

Betrouwbare acculader

Een acculader is alleen waardevol als deze betrouwbaar is. De acculader moet immers als back-up kunnen dienen voor de normale accu. Wanneer de accu van uw auto, camper of boot leeg is dan biedt de acculader een oplossing. De betrouwbaarheid van de acculaders staat dan ook hoog in het vaandel bij Techhandel. Dit is direct de reden dat er is gekozen om Telwin acculaders op te nemen in het assortiment. Deze acculaders van het Italiaanse merk zijn betaalbaar en betrouwbaar. Deze combinatie maakt de Telwin acculaders tot een van de beste acculaders die op dit moment beschikbaar zijn.

Breed toepasbaar

Naast het feit dat de acculaders van Telwin zeer betrouwbaar zijn, is het aanbod aan acculaders zeer breed toepasbaar. Dit houdt in dat er acculaders voor uw auto beschikbaar zijn, maar er zijn ook scooter acculaders, motor acculaders, camper acculaders en laders voor uw boot. Zo kunt u altijd de juiste acculader vinden bij Techhandel. Mocht u onverhoopt een lader zoeken die niet in het assortiment is opgenomen, neem dan vrijblijvend contact op. We helpen u dan graag verder.

Druppellader

Een steeds populairder product onder de acculaders is een druppellader. Deze laders zorgen er te allen tijde voor dat de accu het minimale vermogen kan leveren om te starten. De lader ‘druppelt’ als het ware de accu vol wanneer dit nodig is. Zo heeft u nooit een lege accu zolang de druppellader vol genoeg is. Binnen het aanbod van Techhandel zijn verschillende druppelladers opgenomen. Voor vragen met betrekking van dit handige product staan we voor u klaar om u verder te helpen.

Zekerheid geboden

Bij zwakke accu’s en machines en vervoersmiddelen die regelmatig stil staan is het mogelijk dat de accu niet sterk genoeg is om de motor aan de praat te krijgen. Dit is onder andere te danken aan het fenomeen ‘zelfontlading’. Dit zorgt ervoor dat de accu langzaam maar zeker kracht verliest en daarmee dus niet meer kan starten op het moment dat u dat graag wilt. De acculader laadt de accu vervolgens op tot het punt dat de accu weer autonoom kan handelen. Een goede acculader biedt u dus de zekerheid dat u altijd op pad kunt.