Acculader 12v

Bij Techhandel vindt u een breed aanbod aan acculaders. Binnen deze categorie aan acculaders vindt u de acculaders van 12 volt. De meeste 12v acculaders zijn van het Italiaanse Telwin. Dit gerenommeerde merk uit Italië heeft een ruime staat van dienst en al meer dan 50 jaar ervaring met laden en lassen. Daarnaast biedt Techhandel ook een compleet aanbod aan Victron acculaders. Kies hieronder de 12 volt acculader die u nodig heeft of lees hieronder meer informatie over de acculaders van deze pagina.

Geen producten gevonden.

Probeer eens te zoeken met de zoekbalk, of kijk in een andere categorie.

Acculaders voor verschillende apparaten en machines

De 12 volt acculaders op deze pagina zijn geschikt voor het laden van accu’s van verschillende apparaten en machines. Denk hierbij bijvoorbeeld scooters, auto’s en boten, maar ook aan grasmaaiers en heftrucks. In principe zijn de 12 volt acculaders het beste geschikt voor accu’s vanaf 20 Ah tot meer dan 250 Ah (ampère per uur). De meeste acculaders zijn uitgerust met lange en flexibele kabels en hebben een overzichtelijke display waarop u de benodigde gegevens kunt aflezen en de accu dus op een veilige manier kunt laden.

Druppellader van 12 volt

Naast de normale acculaders van Telwin, beschikken we bij Techhandel ook over druppelladers. De druppelladers in het assortiment lenen zich uitstekend voor het op peil houden van de accu. Zo weet u zeker dat de accu altijd op het juiste peil zit en u altijd kunt starten. Ook wanneer uw grasmaaier een seizoen lang heeft stilgestaan of wanneer u een oldtimer heeft waar u slechts sporadisch mee rijdt.

Waarom een acculader?

Een accu heeft de vervelende eigenschap dat deze zichzelf ontlaadt. Daar hebben de meest geavanceerde accu’s (zoals in elektrische auto’s) last van, maar ook de AA batterijen in de afstandsbediening van de televisie. Bij de batterijen van de afstandsbediening kunt u de batterijen simpelweg vervangen. Dit zou ook kunnen bij uw boot of grasmaaier, maar in dat soort gevallen is het vaak aantrekkelijker om een acculader aan te schaffen waarmee u de accu van de juiste hoeveelheid stroom voorziet.