Acculader 24v

De webwinkel van Techhandel bevat een groot aanbod aan acculaders. Hier vindt u onder andere acculaders voor uw oldtimer, scooter, camper of boot. We helpen u graag verder met de juiste acculader, daarom hebben we de acculaders opgedeeld in de meest populaire groepen. Op deze pagina binnen Techhandel vindt u daarom alle 24 volt acculaders. Een 24 volt acculader is geschikt voor het laden van de accu’s van grote voertuigen. De krachtige Telwin acculaders en Victron acculaders helpen u om de accu van het voertuig of machine weer aan de praat te krijgen. Toch nog vragen over het kopen van de beste acculader? Neem gerust contact op!

Geen producten gevonden.

Probeer eens te zoeken met de zoekbalk, of kijk in een andere categorie.

Waarom een acculader kopen?

Een accu is onderhevig aan zelfontlading. Dit fenomeen zorgt er voor dat de accu minder krachtig wordt als de accu langere tijd niet wordt opgeladen. Zo kan het gebeuren dat de accu zo leeg wordt dat de accu niet krachtig genoeg meer is om de motor te kunnen starten. Dit is vervelend wanneer u het voertuig direct wilt kunnen gebruiken. Daarom is het belangrijk om een acculader tot uw beschikking te hebben. Techhandel heeft een breed aanbod aan acculaders voor zowel zakelijk als particulier gebruik. De prijzen op de webwinkel worden daarom ook duidelijk inclusief- en exclusief BTW weergegeven. Zo kunt u gemakkelijk de juiste acculader kopen.

24 volt acculader

24 volt acculaders kunnen gebruikt worden voor verschillende soorten voertuigen en machines. Toch is de capaciteit dermate hoog dat u een 24 volt accu alleen zult vinden in grote voertuigen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bussen en vrachtwagens. Wanneer u een accu van een oldtimer of boot wilt opladen, dan is het beter om een 12 volt acculader te kopen. Deze acculaders heeft Techhandel uiteraard ook in het assortiment opgenomen. Wanneer u toch een 24 volt accu heeft, dan is het belangrijk om een 24 volt acculader tot uw beschikking te hebben. De 24 volt acculaders in het assortiment van Techhandel zijn van hoogwaardige kwaliteit zodat u lange tijd kunt doen met de acculader en altijd kunt starten als dit nodig is!

Accu onderhouden met een druppellader

Als het voertuig met de accu in kwestie regelmatig stilstaat, dan is het aan te raden om de accu op peil te houden. Dit is mogelijk met behulp van een druppellader. Druppelladers onderhouden de accu als het ware door de accu te laden als daar behoefte aan is. Zo heeft u nooit een lege accu en kan de bus of vrachtwagen altijd starten! Een druppellader is al aan te raden als het voertuig regelmatig meer dan twee weken stilstaat.

Betrouwbare laders

De acculaders binnen deze categorie van Techhandel zijn van de merken Telwin, Victron en Blue Power. Deze drie gerenommeerde merken hebben veel kennis beschikbaar die gerelateerd is aan acculaders. Zo kunt u bij Techhandel terecht voor kwalitatieve en betrouwbare acculaders. Het grootste deel van het aanbod acculaders bestaat uit Telwin, bij Techhandel bent u dan ook op het juiste adres om Telwin acculaders te kopen. Echter, bij de 24 volt acculaders maken de Blue Power acculaders juist de dienst uit. Bent u benieuwd welke acculader het beste bij u past? Neem dan vrijblijvend contact op. We helpen u graag verder!