Acculader 6v

Techhandel heeft een complete selectie aan 6 volt acculaders. Deze 6 volt acculaders zijn zeer geschikt voor het laden van een accu van een oldtimer met een 6 volt accu. De verschillende 6 volt acculaders zijn van het merk Telwin, Telwin acculaders staan bekend om hun betrouwbaarheid en goede prijs-kwaliteit verhouding. Bekijk hieronder de verschillende soorten 6 volt acculaders, of neem vrijblijvend contact op als u vragen heeft over de beste acculader voor uw voertuig.

Geen producten gevonden.

Probeer eens te zoeken met de zoekbalk, of kijk in een andere categorie.

6 volt acculader kopen

De meeste 6 volt acculaders van Techhandel zijn ook in staat om accu’s met een hoger voltage te laden. Hierbij gaat het meestal om 12 volt acculaders en 24 volt acculaders. Op die manier zet u de acculaders multifunctioneel in en zit u nooit meer met een lege accu. De acculaders zijn doorgaans in staat om verschillende soorten accu’s te laden en te onderhouden. Denk bijvoorbeeld aan lood-, gel-, AGM-, en start-stopaccu’s. Mocht u vragen hebben of de 6 volt acculader geschikt is voor een specifieke accu, neem dan vrijblijvend contact op met Techhandel. We helpen u graag verder met het laden van de geschikte accu.

Telwin acculaders

Techhandel heeft in het assortiment twee betrouwbare acculader merken: Victron en Telwin. De 6 volt acculaders in het assortiment zijn van het merk Telwin. Telwin acculaders zijn afkomstig uit Italië en staan bekend om hun goede prijs ten opzichte van de kwaliteit. Bovendien heeft Telwin een ruime ervaring opgebouwd in het realiseren van betrouwbare acculaders. Op die manier kunt u verwachten dat u meerdere jaren baat heeft bij de acculader van Telwin. Ook beschikt het Italiaanse merk over een breed assortiment. Op die manier kunt u voor al uw accu’s een goede accu aanschaffen. U kunt bijvoorbeeld ook een druppellader kopen, deze druppellader onderhoudt uw accu wanneer deze een bepaalde periode stil staat.

Altijd uw accu opladen

Met behulp van een betrouwbare accu kunt u gemakkelijk de accu van uw auto, motor of boot opladen. Wanneer een voertuig een bepaalde periode stilstaat, dan verliest de accu kracht. Deze zelfontlading is een fenomeen dat vooral bij oude accu’s vrij snel gaat. Daarom is het belangrijk dat u de accu kunt laden wanneer u het voertuig wilt gebruiken. Met behulp van een acculader van Telwin of Victron is dit gemakkelijk te doen en heeft u binnen no-time weer een volle accu waarmee u op pad kunt!

Vrijblijvend contact

Bent u op zoek naar een betrouwbare acculader, maar weet u niet exact welke acculader u nodig heeft? Neem dan vrijblijvend contact op. We helpen u graag verder met het kiezen van de beste acculader voor het voertuig dat regelmatig stilstaat, maar waarmee u toch altijd mee op pad wilt kunnen.