Acculader kopen

Zelf een acculader kopen biedt u de zekerheid dat u nooit meer met een lege accu hoeft te staan met uw auto, camper, boot of motor. De zekerheid om altijd weer direct op pad te kunnen is veel waard. Zeker wanneer de accu van het vervoersmiddel al wat zwakker is, of wanneer het vervoersmiddel niet vaak gebruikt wordt. Bij Techhandel kunt u eenvoudig een acculader kopen. De Telwin acculaders binnen het assortiment kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Mocht u hier vragen over hebben, neem dan vrijblijvend contact op voordat u overgaat tot het kopen van de acculader.

Geen producten gevonden.

Probeer eens te zoeken met de zoekbalk, of kijk in een andere categorie.

Acculader kopen

Wanneer u beschikt over een auto, boot, camper, scooter, motor of een ander vervoersmiddel, maakt u gebruik van een accu. Een accu lijdt aan zelfontlading. Dit houdt in dat een accu, ook als deze niet gebruikt wordt, leeg zal lopen. Een acculader helpt u bij het opladen van de accu. Zo kan je in het geval van een lege accu, de accu gemakkelijk aan de acculader leggen en binnen korte tijd is de accu weer in de juiste conditie. Techhandel is de acculader specialist. Bij Techhandel vindt u een uitgebreid assortiment, met alleen de beste acculaders die er beschikbaar zijn. Zo is het merk Telwin ook in het assortiment opgenomen. Dit merk staat bekend om zijn kwalitatief goede modellen en geeft dan ook al jarenlang de toon aan in deze markt. Bij Techhandel bent u beslist op het juiste adres. Mocht u vragen hebben over één of meerdere acculaders, dan helpen wij u graag verder.

Verschillende acculaders te koop

Er zijn veel verschillende accu’s. zo zijn er accu’s voor auto’s, boten, scooters, motoren en vele andere vervoersmiddelen. Daarnaast kunnen accu’s verschillen in het soort accu. Zo heb je bijvoorbeeld loodaccu’s, gel-accu’s en AGM accu’s. Bovendien verschilt elke accu weer in de capaciteit, dit wordt gemeten in Ampère. Bij Techhandel kan je gemakkelijk en snel de juiste accu vinden. Zo zijn er accu’s beschikbaar voor elke soort en in elke capaciteit. Daarnaast is er ook een omvormer acculader beschikbaar. Deze kan het aantal volt omvormen, waardoor je de acculader voor meerdere doeleinden kan gebruiken. Een mobiele acculader kan voor sommigen ook ideaal zijn, deze acculader is gemakkelijk mee te nemen. Zo is er voor elk persoon wel één of meerdere geschikte acculaders te vinden. Bent u op zoek naar een bepaald merk acculader, dit in bijvoorbeeld de merken Victron acculaders of Telwin acculaders dan heeft Techhandel hier een geruim assortiment in verschillende klasses.

Accu opladen

Een accu opladen is zeer makkelijk. Een acculader beschikt over 2 klemmetjes en een accu beschikt over 2 accupolen. Bevestig de klemmetjes op de min-pool en de plus-pool. Stop vervolgens de stekker in het stopcontact of zet de acculader simpelweg aan. Zo kan je snel en gemakkelijk je accu weer opladen. Dit is ideaal wanneer de accu een tijd stil gestaan heeft, zo kan je snel de accu weer opladen. Daarnaast biedt Techhandel ook druppelladers aan. Deze druppelladers vullen de accu steeds een klein beetje bij tot het optimale peil. Een accu wordt opgeladen, wanneer bijvoorbeeld de motor van de auto draait. De druppelladers simuleert deze situatie en zo behoudt je een optimaal peil van de accu.

Druppellader kopen

Zoals gezegd vult een druppellader de accu stapsgewijs. Wanneer de accu onder een te laag peil komt, dan zal de druppellader de accu vullen tot de gewenste hoeveelheid. Op die manier kun je altijd de motor, auto of boot starten als dit nodig is. Uiteraard zal de druppellader zelf ook een keer leeg zijn. Daarom is een druppellader een goede oplossing wanneer u tijdens het seizoen regelmatig met een old-timer rijdt, maar de auto soms wel meer dan drie weken achter elkaar kan stilstaan. De accu kan in die drie weken zo leeg zijn geraakt dat deze uit zichzelf niet meer zal starten. Een druppellader had voor die tijd al ingegrepen zodat u toch met de auto op stap had gekund. Bekijk hier alle druppelladers van Techhandel.

Zoekt u bijvoorbeeld een druppel acculader, gel acculader of wilt u een auto acculader kopen, dan is Techhandel de juiste persoon voor u. Ook voor andere acculaders kunt u uiteraard bij ons terecht. Mocht u vragen hebben over één of meerdere acculaders, neem dan gerust contact op met de klantenservice.