Druppellader

Een druppellader is onmisbaar wanneer u een auto in de schuur heeft staan die niet regelmatig wordt gebruikt. De accu van de auto zal dan namelijk langzaam maar zeker haar kracht verliezen en daarmee zal de auto dus niet meer kunnen starten op het moment dat u de auto wilt gebruiken. Met een druppellader zorgt u ervoor dat de accu haar kracht behoudt en u derhalve altijd kunt genieten van een auto die direct start! Bij Techhandel kunt u eenvoudig een druppellader kopen voor een aantrekkelijke prijs. De druppelladers bij Techhandel zijn stuk voor stuk van het merk Telwin en Victron, betrouwbare merken op het gebied van acculaders. Door de specialisatie van Telwin en de prijsaantrekkelijke wijze waarop de Telwin druppelladers zijn geprijsd, is het kopen van een druppellader zeer aan te raden als de auto langere tijd stil staat.

Geen producten gevonden.

Probeer eens te zoeken met de zoekbalk, of kijk in een andere categorie.

Voor alle vervoersmiddelen een druppellader

Niet alleen voor auto’s kunnen de druppelladers worden gebruikt, ook voor andere vervoersmiddelen kunt u eenvoudig een druppellader kopen bij Techhandel. Afhankelijk van het vervoersmiddel en de grootte van de accu kunt u kiezen tussen verschillende soorten druppelladers. De acculaders onderscheiden zich alleen op basis van capaciteit. Zo is de 12 boost druppellader van Telwin, minder krachtig dan de 26 boost druppellader. De druppelladers zijn geschikt voor ieder type accu, zowel 12 volt als 24 volt.

Met de druppelladers van Telwin kunt u eenvoudig uw accu op de juiste kracht houden en altijd een beroep doen op uw vervoersmiddel. De vervoersmiddelen die vaak gebruikt worden in combinatie met een druppellader zijn onder andere:

  • - Druppellader voor de Camper
  • - Druppellader voor de Auto
  • - Druppellader voor de Boot
  • - Druppellader voor de Scooter

 

Wanneer heb ik een druppellader nodig?

Acculaders worden vaak gebruikt voor voertuigen die onregelmatig gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan een motor die ’s winters minder wordt gebruikt. Maar wat is onregelmatig en wanneer is het handig om een druppellader aan te schaffen om accuproblemen in de kiem te smoren? Dit is afhankelijk van de accu die gebruikt wordt en een aantal specificaties van de motorfiets in dit geval. Een oudere accu heeft namelijk meer last van verlies van kracht. De vuistregel die we bij Techhandel daarom hanteren is dat wanneer je het voertuig langer dan twee weken niet gebruikt, het aantrekkelijk is om een druppellader aan te sluiten op de accu.

Hoe werkt een druppellader?

Wanneer u een druppellader gaat kopen dan is het fijn om te weten hoe de acculader werkt. Een druppellader kan gezien worden als een onderhoudslader. Dit betekent dat u druppellader de accu als het ware vol druppelt. Op die manier kunt u de levensduur van de accu stevig verlengen. Met maanden en soms zelfs met jaren! Een druppellader is eenvoudig aan te sluiten op de accu. Bovendien zijn de druppelladers van Telwin zeer compact. Dit betekent dat u de druppelladers goed weg kunt werken in de omgeving van de accu en er derhalve geen frictie komt met andere onderdelen in de motorkap of de plaats waar de accu gesitueerd is.

Meer weten over acculaders?

Acculaders geven u meer zekerheid over de betrouwbaarheid van uw vervoersmiddel. Zorg ervoor dat uw auto, scooter of boot altijd start na een periode van rust en koop een betrouwbare acculader. Bij Techhandel kunt u verschillende soorten acculaders kopen voor een aantrekkelijke prijs. Wilt u meer weten over acculaders en de aanschaf hiervan? Neem vrijblijvend contact op met Techhandel, we helpen u graag verder!